آشپزی فقط این نیست که یک سری مواد آماده را با هم قاتی کنید و بگذارید روی اجاق گاز و بروید سراغ کارهایتان. آشپزی حوصله می خواهد، وقت می خواهد، سلیقه می خواهد، علم می خواهد، آگاهی می خواهد.
پوست پرتقال شکری یا کندی پرتقال یکی از خوش عطر و طعم ترین شکلات های خانگی است که با استفاده از پوست پرتقال تازه و مقداری شکر درست می گردد. بعضی افراد در طرز تهیه پوست پرتقال شکری از شکلات آب شده استفاده می نمایند و بعضی ترجیح می دهند پوست پرتقال شکری را...
محبوبیت گردشگری بویژه به سبک اکوتوریسم بطور پیوسته در بین مردم رو به افزایش است. اکوتوریسم نوعی سفر و بازدید زیست محیطی مسئولانه از منطقه ها بکر جهان است. کشورهای بسیار تلاش خود را برای حفظ و حفاظت از محیط طبیعی خود نه تنها برای جذب گردشگران بیشتر بلکه...
زمان تهیه: 35 دقیقهزمان پخت: 30 دقیقهتعداد: 5 نفرمواد لازم¼ پیمانه روغن هسته انگوریک قاشق غذاخوری شکریک قاشق غذاخوری دانه زرد یا سیاه خردلیک قاشق غذاخوری زردچوبهیک قاشق غذاخوری زیره سبزیک قاشق چایخوری پودر زنجبیلیک قاشق چایخوری پودر گشنیز خشک¾ قاشق چایخوری...
سنگ کلیه بسیار دردناک است، به ویژه اگر سنگ در لوله هایی که از کلیه به مثانه راه دارند، گیر بیفتد. زمانی که سنگ به مثانه رسید، باید به وسیله مجرای ادرار از بدن خارج گردد. طبیعتاً مردان، مجرای ادرار بلندتری دارند و به همین علت دفع سنگ کلیه برایشان دشوارتر...
زردچوبه یک ادویه زرد-نارنجی است که خاستگاه آن به جنوب آسیا برمی گردد. در هند و خاورمیانه از این ادویه محبوب برای تهیه بسیاری از غذاها استفاده می گردد. کاربرد زردچوبه به آشپزی محدود نمی گردد و این روزها استفاده از مکمل های حاوی زردچوبه یا کورکومین (ماده...
ایجاد یک افت ناگهانی در تعداد گلبول های سفید خون خطر ایجاد عفونت های مختلف را در بدن افزایش می دهد و بدن شما در برابر کوچک ترین عفونت ها نیز آسیب پذیر خواهد بود.
فریتاتای پنیر و اسفناج می تواند یک غذای خوشمزه برای وعده صبحانه یا شام باشد. فریتاتا یک غذای ایتالیایی ست و در انواع فریتاتای قارچ، فریتاتای سبزیجات و فریتاتای سیب زمینی تهیه می گردد.
اسفناج و انار سالادی خوش طعم، سرشار از مواد فصلی و مملو از آنتی اکسیدان های مفید برای بدن است. این سالاد یک دستور العمل عالی برای هر وعده غذایی یا رویدادی خاص است. سالاد اسفناج و انار را می توان در کنار غذاهای ایرانی و فرنگی که حاوی گوشت هستند، نوش جان...
ترشی بندری یک چاشنی معروف و خوشمزه، از نظر طعم، تند و تیز و بسیار لذت بخش است. بهتر است یکبار هم شده این ترشی را در منزل درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. مصرف ترشی در بین ما ایرانی ها در کنار غذاهای سنتی از جمله آبگوشت، مرسوم است.
زیتون بلافاصله بعد از چیده شدن از درخت، طعم تلخی دارد. تلخی زیتون در صورتی گرفته می گردد که برای مصارفی مثل ترشی یا شور به کار بروند. یعنی اگر بخواهید روغن زیتون را بگیرید، نیازی که گرفتن تلخی آن نیست. برای این کار هم روش های متفاوتی وجود دارد. هر چند به...
خبرنگارانـ غذا های سنتی نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقه ای هستند. خطه شمال ایران با نعمت های فراوان دارای متنوع ترین و بیش ترین نوع غذاست که بسیار خوشمزه، پر هوادار و مقوی هستند. شامی ترش یا ترشه شامی شمالی یکی از خورش های لذیذ مردمان این خطه...
سلامت خبرنگاران : نشاسته ذرت درمان گر عجیب برای بدن است.
زندگی امروز / در دستور آشپزی امروز با طرز تهیه یک سوپ سبک، خوش طعم و صد البته بهاری آشنا خواهید شد که ترکیبات اصلی و تشکیل دهنده آن شامل کنگر، تره فرنگی، هویج و نخود فرنگی است که همگی از سبزیجات تازه فصل بهار هستند.
زندگی امروز / غذاهایی که نام کاری دارند، فقط به کشور هندوستان تعلق ندارند، بلکه کشورهای آسیایی به خصوص آسیای دور مانند تایلند، مالزی و ویتنام به غذاهای کاری علاقه دارند و بسیاری از غذاهای شان ترکیبی از کاری با گوشت و سبزیجات است.
کرونا همه جا با ما هست. شاید خوش بینانه برنامه های مهمی را به بعد از کرونا موکول نموده اید و حالا با ماندن طولانی مدت این مهمان ناخوانده فکر می کنید چه کار باید بکنید و چه تصمیمی بگیرید که واقعاً در این شرایط درست باشد. می گویید چه تصمیم مهمی؟ فرض کنید یک...
اگر دوست دارید کباب کوبیده را در خانه تهیه کنید با ما همراه شوید تا طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص به همراه نکات کلیدی برای تهیه آن را به شما آموزش دهیم.
دبیر کل سازمان ملل متحد در نامه ای به کشور های گروه 20 بر ضرورت رفع تحریم های کشور ها در بحبوحه شیوع ویروس کرونا تأکید کرده است.
یکی از آسون ترین انتخابا برای مهمونی ها همین زرشک پلو با مرغ هست که قبلا مدل مجلسی ش رو مفصل شرح دادم. گاهی وقتا اون مدل زرشک پلو با مرغ مجلسی خیلی تکراریه و خوبه که تنوعی بهش بدیم و یکم ظاهر و طعمش رو عوض کنیم. این مدل زرشک پلویی رو که اینجا شرح میدم هم مقدار...