کاری دریایی؛ رستوران را به خانه بیاورید!

به گزارش وبلاگ بیا ببین، زندگی امروز / غذاهایی که نام کاری دارند، فقط به کشور هندوستان تعلق ندارند، بلکه کشورهای آسیایی به خصوص آسیای دور مانند تایلند، مالزی و ویتنام به غذاهای کاری علاقه دارند و بسیاری از غذاهای شان ترکیبی از کاری با گوشت و سبزیجات است.

کاری دریایی؛ رستوران را به خانه بیاورید!

به گزارش زندگی امروز ،به نقل از مجله سرآشپز: با ماهی و میگو غذایی دریایی درست کنید و از آن لذت ببرید. به جای اینکه به رستوران دریایی بروید و هزینه زیادی پرداخت کنید، رستوران را به خانه بیاورید.

مواد مورد احتیاج:

میگو (پاک شده): 300 گرم

فیله ماهی (مکعبی خردشده): 500 گرم

شیرنارگیل: 2 پیمانه

پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد

سیر (خلالی خردشده): 2 حبه

زنجبیل (رنده شده): 1 عدد

سس کاری تایلندی: 2 ق س

گشنیز (خردشده): 2 ق س

آب مرغ: یک چهارم پیمانه

شکر: 1 ق چ

نمک و فلفل قرمز: به اندازه لازم

آب لیموترش: 2 ق س

روغن مایع: 3 ق س

مواد مورد احتیاج سس کاری

سیر: 2 حبه

فلفل سبز: 2 عدد

پیاز کوچک: 1 عدد

زنجبیل تازه (رنده شده): 1 سانتی متر

نمک: یک دوم ق چ

رب گوجه فرنگی: 2 ق س

روغن کنجد: 2 ق س

سس ماهی: یک دوم ق چ

طرز تهیه کاری دریایی

روش پخت:

1. پیاز را در قابلمه ای با مقداری روغن به مدت 5 دقیقه با حرارت میانه تفت دهید تا نرم گردد. بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و کمی تفت دهید. سپس گوجه فرنگی و سس کاری را به آن بیفزایید و به مدت 1 دقیقه همه مواد را تفت دهید تا بوی عطر آن به مشام برسد.

2. میگو را به همراه فیله ماهی سالمون (می توانید به جای ماهی سالمون از انواع مایه گوشتی جنوب بهره ببرید) به مواد افزوده و خیلی آهسته مخلوط کنید تا همه سطح میگو و ماهی به سس آغشته گردد.

3. شیرنارگیل، آب مرغ، شکر، نمک و فلفل قرمز را به مواد بیفزایید و بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را خیلی کم نموده و حدود 10 دقیقه بگذارید تا بپزد.

4. آب لیموترش و گشنیز را به مواد بیفزایید و از روی حرارت بردارید. بعد آن را درون ظرفی بریزید و با برگ گشنیز تزیین و با پلو سرو کنید (در تایلند برای سرو هر نفر یک کاسه پلو آماده نموده و یک ملاقه از کاری روی آن می ریزند).

برای تهیه سس کاری تایلندی: سیر، فلفل سبز، پیاز کوچک، زنجبیل، نمک، رب گوجه فرنگی، روغن کنجد (یا روغن مایع) و سس ماهی را در دستگاه غذاساز بریزید تا له و یکدست گردد.

نکته: غذاهایی که نام کاری دارند، فقط به کشور هندوستان تعلق ندارند، بلکه کشورهای آسیایی به خصوص آسیای دور مانند تایلند، مالزی و ویتنام به غذاهای کاری علاقه دارند و بسیاری از غذاهای شان ترکیبی از کاری با گوشت و سبزیجات است. کاری دریایی یک غذای تایلندی است که برای دوستداران ماهی و میگو بسیار دلچسب است.

منبع: زندگی روز

به "کاری دریایی؛ رستوران را به خانه بیاورید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاری دریایی؛ رستوران را به خانه بیاورید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید