چگونه بر احساس تنهایی خود غلبه کنیم؟

به گزارش وبلاگ بیا ببین، ارتباط با دوستان صمیمی و قدیمی، انجام کاری نیمه وقت و ... از جمله روش هایی است که می توان با احساس تنهایی به وجود آمده در خود مقابله کرد.

چگونه بر احساس تنهایی خود غلبه کنیم؟

آیا شما به تنهایی زندگی می کنید؟ دیگر به اندازه قبل برای تفریح به بیرون از منزل نمی روید؟ شما تنها نیستید. حدود 800 هزار نفر از مردم انگلستان نیز همواره یا اغلب اوقات تنها هستند. اگر بیشتر اوقات زندگی خود را در تنهایی بگذرانید بدون شک به زودی اثر تنها بودن را بر روی سلامت خود خواهید دید.

جدیدترین تحقیات دانشگاه بریگهام یانگ آمریکا نشان می دهد که تنهایی و انزوا به اندازه چاقی، سلامت فرد را تهدید می نماید. مطالعات اخیر، خطر مرگ و میر ناشی از تنهایی و انزوا را با خطر اعتیاد به الکل و یا کشیدن 15 نخ سیگار در روز برابر می داند. همچنین انزوای اجتماعی و تنها بودن ارتباط مستقیمی با بالارفتن سطح استرس و پایین آمدن اعتماد به نفس فرد دارد.

اگر احساس کردید که از دنیا و مردم کناره گرفته اید، پیداکردن دلیل آن به ازبین رفتن این مشکل یاری بزرگی خواهد نمود. پزشک عمومی می تواند در این زمینه شما را هدایت نموده و حتی اگر لازم باشد درمان دارویی و یا مراجعه به یک روانشناس را برای شما تجویز کند. حتی ممکن است لازم باشد تا به یک روان درمان گر مراجعه کنید تا مشکل تنهایی و انزوای شما رفع گردد.

برای آغاز و برای یاری به ازبین بردن احساس تنهایی و برقراری ارتباط با دنیا می توانید از آنچه در اینجا آمده بهره ببرید.

احساس تنهایی چیست؟

با دوستان صمیمی و قدیمی خود دوباره ارتباط برقرار کنید

امروزه با پیشرفت رسانه های اجتماعی، برقراری ارتباط نزدیک و رفت وآمد با دوستان و آشنایان کم تر از قبل شده است. چند دقیقه ای به این فکر کنید که چه افراد دوست داشتنی و فوق العاده ای در زندگی شما وجود دارند و چه مدت است با آن ها هیچ ارتباطی نداشته اید، سپس نام تک تک آن ها را یادداشت کنید. اگر جزو دوستان قدیمی تان هستند و خیلی وقت است هیچ خبری از آن ها ندارید یک پیغام به آن ها فرستاده و ترتیب یک ملاقات محبت آمیز و صمیمی را بدهید. پیداکردن رد دوستان قدیمی، این روزها اصلا کار سختی نیست. بنابراین اگر هیچ آدرس و شماره ای از دوستان قدیمی خود ندارید کافی است به اینترنت و شبکه های اجتماعی سری بزنید.

از حال همکاران قدیمی خبر بگیرید

یادی از روزهای خوش کاری بکنید و از هر راهی که می توانید با همکاران قدیمی و دوست داشتنی خود ارتباط برقرار کنید. به لطف اینترنت این روزها پیداکردن دوستان قدیمی به راحتی آب خوردن است. یک پروفایل در یکی از شبکه های اجتماعی مثل Linkedin یا فیس بوک و یا هر شبکه محبوب دیگری بسازید و دوستان و همکاران قدیمی را پیدا کنید.

با دوستان و آشنایان خود که خارج از کشور هستند با اسکایپ ارتباط برقرار کنید

این روزها هر کسی یک دوست یا فامیل در یک شهر یا کشور دیگر دارد. این یکی از دلایلی است که برنامه هایی شبیه اسکایپ ساخته شدند. وای فای هم که در اختیار همه هست پس از این راه با دوستان راه دور خود دوباره ارتباط برقرار کنید. از برنامه هایی مانند اسکایپ بهره ببرید و هفته ای یک بار یا حداقل دو هفته یک بار با دوستان و اقوام دور خود صحبت کنید.

برای فعالیت در یک موسسه خیریه داوطلب شوید

کمی کوشش برای عضو شدن در گروه های مختلف و فعالیت های اجتماعی تاثیر فوق العاده ای بر کاهش احساس تنهایی دارد. مثلا در یک خیریه عضو شوید و در فعالیت های خیرخواهانه شرکت کنید. همین بودن در کنار افراد دیگر روحیه شما را بسیار بهتر از قبل می نماید. یا در گروه هایی که به صورت رایگان آموزش موسیقی یا نقاشی می دهند عضو شوید و با مردم ارتباط برقرار کنید.

کارت عضویت در باشگاه ورزشی تان را پیدا کنید

اجتماعی بودن فقط رفتن به مهمانی و دورهمی نیست. باشگاه ورزشی محله خودتان بهترین مکان برای ملاقات افراد و پیداکردن دوستان جدید است. اگر مرتب به باشگاه بروید موقعیت بسیار خوبی برای پیداکردن دوستان جدید خواهید داشت. پس هرچه زودتر به باشگاه محله تان سری بزنید و برای یک یا حتی دو سانس ثبت نام کنید و وقت بیشتری را بیرون از منزل و با مردم بگذرانید.

یک کار نیمه وقت پیدا کنید

هنوز تنها هستید و یک عالمه وقت اضافی دارید که نمی دانید چطور آن را به تنهایی سپری کنید؟ یک کار نیمه وقت پیدا کنید تا علاوه بر کسب درآمدی هرچند اندک، بهانه ای برای بیرون رفتن از منزل و برقراری ارتباط با دنیا داشته باشید. شغلی پیدا کنید که بتوانید با افراد رودررو صحبت کنید مثلا نگهبان شب یک ساختمان شدن اصلا گزینه مناسبی نیست! برای مثال کارکردن در یک کافی شاپ می تواند موقعیت خوبی باشد و هر وقت هم از این کار خسته شدید می توانید به راحتی از آن انصراف دهید.

به مدرسه و دانشگاه قدیم خود سری بزنید

حالا که مدت زیادی از آن روزها گذشته سری به مدرسه و یا دانشگاه قدیم خود بزنید تا یادی از خاطرات و ایام خوش قدیم نموده باشید. دیدن میز و نیمکت های مدرسه حس خوبی به شما خواهد داد. اگر امکان دارد در کلاس های مختلفی که آخر هفته ها برای والدین و بزرگسالان برگذار می گردد شرکت کنید و یک سرگرمی دلپذیر برای خود درست کنید. مثلا در کلاس های آموزش زبان خارجی شرکت کنید تا علاوه بر یادگیری زبان جدید، موقعیتی برای پیداکردن دوستان جدید داشته باشید.

تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی وبلاگ بیا ببین

منبع: setare.com

به "چگونه بر احساس تنهایی خود غلبه کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه بر احساس تنهایی خود غلبه کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید