ارتقای سرانه فضاهای آموزشی کردستان، کرمان و گیلان
به گزارش وبلاگ بیا ببین، تهران (پانا) - رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درنشست صمیمانه جمعی ازخیرین مدرسه ساز با رییس سازمان برنامه و بودجه که باحضور وزیر آموزش و پرورش برگزار گردید؛ با بیان اینکه همه پروژه های ملی فعال هستند و هیچ پروژه ملی نیمه تمام نداریم؛ از ازتقای سرانه فضای آموزشی استان های کردستان، کرمان و گیلان به بالاتر از خط متوسط کشوری اطلاع داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، مهراله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این نشست گفت: تا سال گذشته سرانه فضای آموزشی 11 استان زیر خط میانگین کشوری بود که با کوشش های اجرا شده و مشارکت گسترده خیرین این تعداد به 8 استان کاهش یافت و استان های کردستان، کرمان و گیلان به بالای خط میانگین رفتند.
وی اضافه کرد: برنامه ریزی نموده ایم در سال 1400 نیز، سرانه فضای آموزشی استان های خوزستان و گلستان را به بالای خط متوسط کشوری برسانیم.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بحث سیستم های گرمایشی مدارس یک معضل بود که با آغاز فصل سردسال هر لحظه نگران بروز یک حادثه بودیم، گفت: در حال حاضر 48 هزار بخاری گازی در مدارس کشور داریم. یعنی زمانی استاندارد ما بخاری نفتی استاندارد بود اما با ارتقای سطح استانداردها گفته شد بخاری گازی استاندارد و اخیرا در این یکی، دو سال اخیر، طبق ضوابط سازمان نظام مهندسی وجود شعله مستقیم داخل کلاس درس ممنوع است و باید سیستم گرمایشی مبتنی بر حرارت مرکزی و رادیاتور باشد.
وی توضیح داد: بخاری نفتی را در جایی که زیرساخت های گازرسانی بوده است، جمع کردیم و اگر مانده است در مدارس عشایری است که امکانات زیرساختی مهیا نیست و یا کمتر است.
رخشانی مهر با بیان اینکه آمار مدارس تخریب، بازسازی و مقاوم سازی از 30 درصد به 19.5 تنزل یافته و سهم مدارس تخریب و بازسازی، 7 درصد است، گفت: میانگین عمر ساخت پروژه ها 9 سال بود که به 3 سال کاهش پیدا نموده و درحال حاضر هیچ پروژه ملی نیمه تمامی نداریم و همه پروژه های ملی فعال هستند؛ سال 1400 پروژه هایی را تحویل می دهیم که سال 98 و 97 آغاز شدند.
وی اضافه کرد: از زمانی که ردیف خیرین 100 درصد داده شده است 3800 میلیارد تومان، دولت با خیرین مشارکت نموده است. که این رقم سال اول 200 میلیارد، سال دوم 465 میلیارد، سال سوم 870 میلیارد و سال چهارم 2350 میلیارد تومان بوده است.
منبع: خبرگزاری پانا