آیا می توان قارچ را خام مصرف کرد؟

به گزارش وبلاگ بیا ببین، سلامانه/ اگر به دنبال یک مولتی ویتامین کاملاً طبیعی هستید، قارچ را انتخاب کنید. بسیاری از مواد مغذی از جمله ویتامین های گروه B، اسید پانتوتنیک (B5)، نیاسین (B3) و ریبوفلاوین (B2) و همچنین مس و سلنیوم در این خوراکی وجود دارد. همچنین قارچ ها حاوی پروتئین، فیبر، پتاسیم، ویتامین D، کلسیم و ... است و بیش از 90 آب دارد. به اشکال مختلف می توان از آن برای دورچین غذا یا یکی از ترکیبات اصلی غذا به کار برد. یکی از سوالاتی که اغلب درخصوص این ماده خوراکی مطرح است این است که قارچ را باید حتما به صورت پخته خورد یا اینکه می توان قارچ خام را هم مصرف کرد؟! این سوالی است که در سلامانه پاسخ آن را از دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و عضو هیات دانشگاه تربیت مدرس پرسیده ایم.

آیا می توان قارچ را خام مصرف کرد؟

دکتر محمدحسین عزیزی، در پاسخ به این سوال که آیا خوردن قارچ به صورت خام مسئله ای دارد یا نه؟، گفت: قارچ هایی که در واحدهای صنعتی و با نظارت های دقیق بهداشتی تهیه می شوند، می توان پس از تمیز کردن خام مصرف کرد.

وی ادامه داد: اگر قارچ در محیطی یا جایی رشد نموده است که فرد از سمی بودن یا نبودن آن مطمئن نیست، نباید به هیچ وجه آن را حتی مزه کند.

قارچ در بعضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس درخصوص نحوه شستشو و نگهداری قارچ هم شرح داد: قارچ در بستری به نام خاک پوششی فراوری اندام باردهی یا میوه می نماید و ذرات خاک به کلاهک یا پایه آن می چسبد که به راحتی زیر آب سرد تمیز می گردد. برای شستشو می توان یک برس کوچک مخصوص قارچ خریداری کرد. البته باید به اندازه کافی نرم باشد تا بتوان قارچ ها را کاملا پاک کرد و به صورت خام مصرف کرد. بهترین راه نگهداری قارچ های خوراکی در منزل هم گذاشتن آنها در یخچال و در دمای پایین تر از 4 درجه سلسیوس است.

دکتر عزیزی در نهایت یادآور شد: قارچ تازه بیش از 48 ساعت در دمای 20 درجه سلسیوس قابل نگهداری نیست و می توان آن را یک هفته در فقط 4 درجه سلسیوس نگه داشت. بهترین راه نگهداری قارچ های خوراکی در منزل، گذاشتن آنها در یخچال و در دمای پایین تر از 4 درجه سلسیوس است.

منبع: همگردی

به "آیا می توان قارچ را خام مصرف کرد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا می توان قارچ را خام مصرف کرد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید